Lot of Happiness

Hoewel Nederlandse kinderen gemiddeld tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren, zijn er nog te veel kinderen die om wat voor reden dan ook buiten de boot vallen. Dat vinden wij onacceptabel! Alle kinderen in Nederland zouden zich nergens druk om hoeven te maken en moeten lekker kind kunnen zijn. Daarom heeft Fairshare Nederland de Lot of Happiness Loterij opgericht. | Speel bewust 18+

Speel mee

Lot of Happiness

Lot of Happiness werkt samen met toonaangevende goede doelen die zich inzetten voor de HAPPINESS van kinderen in Nederland door het organiseren van een meerjarige loterij waarin spelers kunnen meespelen voor hun favoriete goede doel. Minstens 50% van hun inleg gaat namelijk naar een goed doel naar keuze. Zo maakt de speler kans op mooie prijzen, maar wint hun favoriete goede doel altijd.

Missie

Wij geloven dat elk kind in Nederland het waard is om in te investeren. Zij zijn onze toekomst, ons voortbestaan. Later als ze groot zijn, dan is het tijd om obstakels te trotseren. Nu is het tijd om kind te zijn. Wij proberen op een originele manier bij te dragen aan de HAPPINESS van Nederlandse kinderen. Dit doen we vanuit een positieve insteek. Blij dat we een bijdrage mogen leveren, in het besef dat we iedere dag weer de wereld van kinderen een klein stukje beter mogen maken. Trots ook op alle deelnemers die dat mogelijk maken en op alle doelen die we namens hen mogen ondersteunen.

Meedoen

Een Lot of Happiness kost €12,50 per lot. Om de loterij leuk en verantwoord te houden, kan een deelnemer met maximaal drie loten meespelen. Ook moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn. Speel bewust 18+.

Iedere tweede maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers van de reguliere trekking. Op de vierde maandag van maart, juni, september en december trekt de notaris de winnaars van de Kwartaaltrekking.

Een overzicht van de prijzen vind je op www.lotofhappiness.nl/prijzen.

Speel je al mee in de Lot of Happiness loterij en wil je controleren of je iets gewonnen hebt? Ga dan naar: www.lotofhappiness.nl/uitslagen.

Wil je meespelen in de Lot of Happiness loterij? Koop dan een of meerdere loten op de Lot of Happiness website. Ben jij een goed doel dat zich inzet voor de HAPPINESS van kinderen uit Nederland en graag deel uit wil maken van onze loterij? Neem dan contact met ons op.