Lot of Happiness

Lot of Happiness; de loterij die zich inzet voor alle kinderen in Nederland, gaat woensdag 15 augustus van start. 

Lot of Happiness is de eerste loterij onder de vergunning van Fairshare Nederland en wordt op woensdag 15 augustus gelanceerd. De loterij start met de deur-aan-deurverkoop in en rond de steden Groningen, Nijmegen en Rotterdam. Ook kunnen deelnemers via de Lot of Happiness website meespelen.

Lot of Happiness zet zich in voor de Happiness van alle kinderen in Nederland. Dit doen ze door samen te werken met toonaangevende Nederlandse goede doelen die zich voor dezelfde doeleindes inzetten. Op dit moment werkt de loterij samen met KiKa Stichting Kinderen Kankervrij en Make-A-Wish Nederland, maar in de toekomst wil de loterij een platform bieden voor elk goed doel dat zich inzet voor kinderen in Nederland.

De loterij is uniek in zijn soort, omdat de speler precies weet naar welk goed doel minstens 50% van zijn/haar inleg gaat. De organisatie heeft hierbij geen invloed op de verdeling van het geld onder de deelnemende goede doelen. Ook wil de loterij in zijn communicatie het goede doel op de eerste plek zetten. De speler maakt kans op mooie prijzen, maar het goede doel wint altijd.

Voor meer informatie bekijk de Lot of Happiness pagina of bezoek de officiële Lot of Happiness website

Leave a Reply