Meer dan 1 miljoen Nederlanders voelen zich (heel erg) eenzaam. Eenzaamheid is daarmee een snel groeiend probleem in Nederland. Een aantal goede doelen en Care-a-Lot vinden dat eenzaamheid veel meer aandacht verdient. Care-a-Lot pakt de handschoen op en lanceert samen met een aantal (media) partners De Voor Elkaar Loterij”; een speciaal actie platform van de loterij dat exclusief aandacht geeft aan en fondsen gaat werven voor partijen die zich inzetten om eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Aandacht die heel erg hard nodig is. | Speel bewust 18+

Speel mee

Voor Elkaar Loterij

Met deze loterij steunen deelnemers doelen en organisaties op het gebied van eenzaamheid. Samen zorgen we ervoor dat Nederland een minder eenzaam wordt terwijl je als deelnemer kans maakt op mooie geldprijzen. Daarnaast kunt u als deelnemer ook nog eens zelf het goede doel uitkiezen dat u wilt steunen. Zo heeft elk goed doel evenveel kans op loterij inkomsten. De Voor Elkaar Loterij is een onderdeel van Care-a-Lot.

Meedoen

Een lot kost € 5,00 per trekking en de loterij heeft iedere maand een trekking, 12 x per jaar. Om de loterij leuk en verantwoord te houden, kan een deelnemer met maximaal vijf loten meespelen. Ook moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn. Speel bewust 18+. Iedere eerste maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers. Bekijk nu het prijzen overzicht.

Speel je al mee in de Voor Elkaar loterij en wil je controleren of je een van de vele winnaars bent? Ga dan naar de uitslagen pagina.

Wil je meespelen in de Voor Elkaar loterij? Koop dan een of meerdere loten op de Voor Elkaar Loterij website.

Ben je een doel of organisatie die zich richt op gezondheid en zou u meer willen weten over fondsenwervingsmogelijkheden bij Voor Elkaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.