Hoewel Nederlandse kinderen gemiddeld tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren, zijn er nog te veel kinderen die om wat voor reden dan ook buiten de boot vallen. Dat vinden wij onacceptabel! Alle kinderen in Nederland zouden zich nergens druk om hoeven te maken en moeten lekker kind kunnen zijn. Daarom heeft Fairshare Nederland de Lot of Happiness Loterij opgericht. | Speel bewust 18+

Speel mee

Lot of Happiness

Met onze goede doelen en supporters kunnen we kinderen in Nederland en daarbuiten blijdschap, gezondheid en kansen geven. Alleen bij Lot of Happiness ben je supporter van je favoriete goede doel én maak je een hoge kans op mooie geldprijzen en bijzondere cadeaus.

Missie

Misschien lukt het niet om ieder kind in deze wereld gelukkig te maken. Wat ons wel lukt, is kinderen blijer maken! Met een betere gezondheid, stabielere gezinssituatie en een kans op groei.

Samen met vooruitstrevende goede doelen en onze loterijdeelnemers brengen we blijdschap naar kinderen in Nederland en daarbuiten. Dit doen we door op een leuke en toegankelijke manier goede doelen te steunen met inkomsten van ons loterijplatform. Bij ons staan niet de prijzen, maar onze goede doelen en deelnemers op nummer 1!

Meedoen

Een lotnummer kost €12,50 per trekking. Om de loterij leuk en verantwoord te houden, kan een deelnemer met maximaal drie loten meespelen. Ook moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn. Speel bewust 18+.

Iedere tweede maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers van de reguliere trekking. Op de vierde maandag van maart, juni, september en december trekt de notaris de winnaars van de Grote Goede Doelen Trekking.

Een overzicht van de prijzen vind je op www.lotofhappiness.nl/prijzen.

Speel je al mee in de Lot of Happiness loterij en wil je controleren of je iets gewonnen hebt? Ga dan naar: www.lotofhappiness.nl/uitslagen.

Wil je meespelen in de Lot of Happiness loterij? Koop dan een of meerdere loten op de Lot of Happiness website.

Ben jij een goed doel dat zich inzet voor het welzijn van kinderen uit Nederland en daarbuiten en zou je graag meer willen weten over fondsenwervingsmogelijkheden bij Lot of Happiness? Neem dan contact met ons op.