Lot of Happiness

Lot of Happiness is de loterij die fondsen werft voor goede doelen die zich inzetten voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Bij Lot of Happiness support je jouw favoriete goede doel en maak je kans op fantastische prijzen. Zo kunnen we steeds meer kinderen blijdschap, gezondheid en kansen geven.

Care-a-Lot

Care-a-Lot is de loterij die zich inzet voor een gezonder Nederland. Bij Care-a-Lot draait om het zorgen voor elkaar. Of het nu gaat om onderzoek naar ziektebeelden, extra aandacht voor mensen die zich eenzaam voelen of initiatieven om gezonder te leven. 


Voor Elkaar Loterij

Meer dan 1 miljoen Nederlanders voelen zich (heel erg) eenzaam. Eenzaamheid is daarmee een snel groeiend probleem in Nederland. Een aantal goede doelen en Care-a-Lot vinden dat eenzaamheid veel meer aandacht verdient. Care-a-Lot pakt de handschoen op en lanceert samen met een aantal (media) partners De Voor Elkaar Loterij.

Startlot

De Startlot Loterij is onderdeel van Care-a-Lot, een vernieuwende loterij die zich inzet voor een duurzame gezondheidszorg in Nederland. Dit doen we enerzijds, door samen te werken met vooruitstrevende doelen of organisaties die het verschil willen maken binnen de gezondheidszorg en anderzijds door onze deelnemers een leuke, spannende en zinvolle spelervaring aan te bieden.