Over FAIRSHARE Nederland

FAIRSHARE is bezig om de loterij-industrie stormenderhand te veroveren. Inmiddels hebben we ons  mogen bewijzen als een vertrouwde partner en zijn we populair onder spelers en goede doelen dankzij onze mooie loterij-merken.

Sinds de start is FAIRSHARE uitgegroeid van een ambitieuze startup tot een krachtige organisatie die in slechts vijf  jaar tijd een tweede thuis werd voor een groeiend aantal deelnemers, goede doelen en professionals. Gedreven door creativiteit hebben we geen ander doel dan te blijven groeien. 

Het geheim van onze groei is onze unieke ethische benadering van deelnemers, goede doelen en markten. We werken volgens de principes van transparantie en maximaal wederzijds voordeel.

Elk van onze merken is, op basis van markttrends helemaal opnieuw gecreëerd en met behulp van moderne technologieën in de markt gezet. We blijven daarbij onze producten continue verbeteren.

Oplossingen die draaien op een door onszelf ontwikkeld en beheerd platform, zorgen voor de beste klantbeleving. 

FAIRSHARE is er daarom voor alle Goede Doelen in Nederland en de supporters van deze Goede Doelen. Met zo veel mogelijk keuzevrijheid voor iedereen. In onze loterijen ligt de focus niet alleen op de prijzen, maar vooral ook op de goede doelen die de deelnemers met een leuk deel van hun inleg steunen. Bij onze loterijen kan ieder Goed Doel zich aansluiten en is, wanneer de deelnemer daarvoor kiest, zeker van opbrengsten uit de loterij.

Als supporter speel je mee voor een mooie prijzen én weet je zeker dat jouw bijdrage bij het gekozen Goede Doel terecht komt. In onze loterijen beslist namelijk niet FAIRSHARE Nederland, maar jij als de supporter bepaalt naar welk goed doel jouw inleg gaat.

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Het FAIRSHARE team

FAIRSHARE Nederland is in 2015 gestart door een team van enthousiaste medewerkers met verschillende opleidingen en achtergronden, maar met een gedeelde passie. In ons team gaat jarenlange ervaring hand in hand met een jonge, frisse kijk op de gevestigde loterijwereld. Samen werken we iedere dag keihard aan onze goede doelen loterijen, zowel op het gebied van spelersbeleving als goede doel ervaring. Met een scherp oog voor vernieuwing en een passie voor ontwikkeling blijven we onze huidige én toekomstige loterijen innovatief, toegankelijk en spannend houden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen komen versterken. Neem maar eens een kijkje tussen onze vacatures, of neem contact met ons op.