Over FAIRSHARE Nederland

FAIRSHARE staat voor maatschappelijke impact én fun en is ontstaan vanuit de gedachte dat fondsenwerving in combinatie met loterijen leuker, effectieve, transparanter en meer sustainable georganiseerd moet worden.

FAIRSHARE is er daarom voor alle Goede Doelen in Nederland en de supporters van deze Goede Doelen. Met zo veel mogelijk keuzevrijheid voor iedereen. In onze loterijen ligt de focus niet alleen op de prijzen, maar vooral ook op de goede doelen die de deelnemers met een leuk deel van hun inleg steunen. Bij onze loterijen kan ieder Goed Doel zich aansluiten en is, wanneer de deelnemer daarvoor kiest, zeker van opbrengsten uit de loterij.

Als supporter speel je mee voor een mooie prijzen én weet je zeker dat jouw bijdrage bij het gekozen Goede Doel terecht komt. In onze loterijen beslist namelijk niet FAIRSHARE Nederland, maar jij als de supporter bepaalt naar welk goed doel jouw inleg gaat.

Het FAIRSHARE team

FAIRSHARE Nederland is in 2015 gestart door een team van enthousiaste medewerkers met verschillende opleidingen en achtergronden, maar met een gedeelde passie. In ons team gaat jarenlange ervaring hand in hand met een jonge, frisse kijk op de gevestigde loterijwereld. Samen werken we iedere dag keihard aan onze goede doelen loterijen, zowel op het gebied van spelersbeleving als goede doel ervaring. Met een scherp oog voor vernieuwing en een passie voor ontwikkeling blijven we onze huidige én toekomstige loterijen innovatief, toegankelijk en spannend houden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen komen versterken. Neem maar eens een kijkje tussen onze vacatures, of neem contact met ons op.