Over FAIRSHARE Nederland

FAIRSHARE Nederland is ontstaan vanuit de gedachte om het allemaal net even anders te doen. In onze loterijen ligt de focus niet op prijzen, maar op de goede doelen die we met minstens 50% van de opbrengst steunen. Bij onze loterijen zou uiteindelijk ieder goed doel in Nederland zich mogen aansluiten. Niet alleen de grote instanties krijgen mooie bedragen binnen, ook de plaatselijke muziekvereniging, het locale ziektefonds en de provinciale vrijwilligersstichting mogen dus profiteren van onze donaties.

In onze loterijen beslist niet FAIRSHARE Nederland, maar de speler naar welk goed doel zijn inleg gaat. Hierdoor houden we onze loterijen transparant, toegankelijk en natuurlijk extra spannend.

Met deze insteek heeft FAIRSHARE Nederland als doel de derde plek in te nemen van grootste loterijorganisaties van Nederland.

Het FAIRSHARE team

FAIRSHARE Nederland bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met allemaal verschillende opleidingen en achtergronden. In ons team gaat jarenlange ervaring hand in hand met een jonge, frisse kijk op de gevestigde loterijwereld. Samen werken we iedere dag keihard aan onze goede doelen loterijen, zowel op het gebied van spelersbeleving als goede doel ervaring. Met een scherp oog voor vernieuwing en een passie voor ontwikkeling blijven we onze huidige én toekomstige loterijen innovatief, toegankelijk en spannend houden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen komen versterken. Neem maar eens een kijkje tussen onze vacatures, of neem contact met ons op.