De gezondheidszorg is in de breedste zin van het woord is aan het veranderen. Onderzoek naar preventie en -behandeling groeien snel, maar worden ook steeds donatieafhankelijker. Dit terwijl de groep donateurs voor de meeste doelen krimpt. Daarom is FAIRSHARE Nederland de Care-a-Lot Loterij gestart. | Speel bewust 18+

Speel mee

Care-a-Lot

Met deze loterij steunen deelnemers doelen en organisaties op het gebied van gezondheid. Samen zorgen we ervoor dat Nederland een stukje gezonder en vitaler wordt terwijl je als deelnemer kans maakt op mooie geld- en andere prijzen.

Missie

Care-a-Lot is een loterij waar het draait om het zorgen voor elkaar. Of het nu gaat om onderzoek naar ziektebeelden, extra aandacht voor mensen die zich eenzaam voelen of initiatieven om gezonder te leven. Als dé gezondheidsloterij van Nederland, gaan wij actief bijdragen aan duurzame gezondheidszorg; want iedereen verdient de beste zorg, jong en oud. Samen met de deelnemers genereren we inkomsten voor vooruitstrevende doelen en organisaties binnen de gezondheidszorg. Wij zijn geen gewone loterij, maar een vernieuwend loterijplatform dat op een leuke, transparante manier fondsen werft voor projecten die het verschil maken voor een gezonder en vitaler Nederland.

Meedoen

Een lot kost € 5,00 per trekking en de loterij heeft iedere maand een trekking, 12 x per jaar. Om de loterij leuk en verantwoord te houden, kan een deelnemer met maximaal vijf loten meespelen. Ook moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn. Speel bewust 18+. Iedere eerste maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers. Bekijk nu het prijzen overzicht.

Speel je al mee in de Care-a-Lot loterij en wil je controleren of je een van de vele winnaars bent? Ga dan naar de uitslagen pagina.

Wil je meespelen in de Care-a-lot loterij? Koop dan een of meerdere loten op de Care-a-lot website.

Ben je een doel of organisatie die zich richt op gezondheid en zou u meer willen weten over fondsenwervingsmogelijkheden bij Care-a-Lot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.