Care-a-Lot, de nieuwe gezondheidsloterij van Nederland

By 13/05/2020Blog, Nieuws
care-a-lot

FAIRSHARE lanceert op 13 mei de nieuwste goede doelen loterij van Nederland; Care-a-Lot. Care-a-lot is een loterij die draait om het zorgen voor elkaar. Of het nu gaat om onderzoek naar ziektebeelden, extra aandacht voor mensen die zich eenzaam voelen of initiatieven om gezonder te leven. Care-a-Lot is een platform waar de consument zelf een keuze kan maken welk doel hij of zij wil steunen. 

Als dé gezondheidsloterij van Nederland, gaan wij actief bijdragen aan duurzame gezondheidszorg; want iedereen verdient de beste zorg, jong en oud. Samen met de deelnemers genereren we inkomsten voor vooruitstrevende doelen en organisaties binnen de gezondheidszorg. Wij zijn geen gewone loterij, maar een vernieuwend loterijplatform dat op een leuke, transparante manier fondsen werft voor projecten die het verschil maken voor een gezonder en vitaler Nederland en combineren met het winnen van mooie prijzen tot maar liefst €1,000.000,00. Spannend doneren.

We zijn heel blij en trots dat we direct al kunnen starten met twee mooie partners; Stichting ALS Nederland en Voeding Leeft. Beiden zijn erg enthousiast over het platform en de meerwaarde die een loterij biedt bij het werven van duurzame inkomsten.

  • Stichting ALS Nederland investeert in onderzoek en draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en leven voor ALS-patiënten.
  • Voeding Leeft ontwikkelt en voert samen met wetenschappers, artsen en andere professionals leefstijlprogramma’s uit voor mensen met een chronische aandoening zoals Reuma, MS en Kanker.

In de nabije toekomst verwachten we, gezien de grote interesse, nog veel meer doelen binnen het Care-a-Lot platform te mogen aankondigen. Daar houden we u graag van op de hoogte.

Voor meer informatie www.care-a-lot.nl