Nieuwe beneficiant: De Special Social Club

Leven in een wereld zonder beperkingen!

De Special Social Club zet zich in voor mensen met een beperking. Het doel van Stichting de Special Social Club is om hèt sociale platform in Nederland te zijn voor mensen met een beperking. Een platform waardoor ze meer sociale activiteiten kunnen ondernemen en uit hun isolement kunnen komen.

De Special Social Club streeft naar een inclusieve samenleving. Dit doen zij door de huidige drempels voor mensen met een beperking te verlagen, zodat zij ook volwaardig deel uitmaken van onze maatschappij. Zij geloven dat dansen, sporten en sociale interacties basisrechten zijn voor iedereen. In onze huidige maatschappij zijn de drempels soms erg hoog zijn voor mensen met een beperking, zij hebben niet makkelijk toegang tot de dingen die voor de meeste mensen als “vanzelfsprekend” worden beschouwd. De Special Social Club organiseert evenementen vóór en mét de doelgroep! Hierbij luisteren ze naar de behoefte van hen en laten zij mensen met een beperking op een veilige, laagdrempelige, gezellige en inclusieve manier kennismaken met alle aspecten van de maatschappij. Hierbij komen ze in aanraking met cultuur, werk, liefde, vrienden, sporten en uitgaan zoals dat voor zoveel mensen als “vanzelfsprekend” wordt beschouwd.

Steun uit Loterij inkomsten

De Special Social Club kan vanaf vandaag profiteren van loterij inkomsten van Lot of Happiness. Van elke deelnemer die daar voor kiest, gaat 50% per verkocht lot direct naar De Special Social Club en dragen deelnemers dus rechtstreeks bij aan het mooie werk van De Special Social Club. Naast deze steun maak je als deelnemer ook kans op geweldige prijzen tot € 1.000.000,00.

Laat kinderen weer kind zijn! Speel direct mee voor De Special Social Club.