Loterij vergunning Fairshare Nederland

AMSTERDAM – FAIRSHARE Loterijen gaat vanaf 2018 loterijen organiseren voor Goede Doelen en spelers in Nederland. Sinds deze week heeft FAIRSHARE een meerjarige loterijvergunning verkregen, waarmee dat mogelijk gemaakt wordt.

FAIRSHARE Loterijen heeft onlangs een meerjarige loterijvergunning gekregen. De organisatie ziet zichzelf als aanvulling op het bestaande loterijaanbod en gaat de partijen ondersteunen die momenteel niet door de reeds bestaande loterijorganisaties geholpen kunnen worden.

Roelant Reizevoort, general manager: “We worden een toevoeging op het bestaande aanbod, zowel qua spel als op het gebied van de Goede Doelen die we willen ondersteunen”. Door de loterij voor iedereen laagdrempelig te maken, wordt en blijft het leuk om mee te spelen. ”We zijn er voor alle Goede Doelen van Nederland.”

Hoewel relatief nieuw als organisatie garandeert een team met ruim 30 jaar ervaring in de loterijwereld, de juiste games en organisatie.

De loten voor de loterij worden scherp geprijsd. De helft van de opbrengst van de loten gaat naar de Goede Doelen.

“We zijn de Kansspelautoriteit dankbaar voor het gestelde vertrouwen. We hebben er ongelooflijk veel zin in en verwachten met onze aanpak een mooie toevoeging te zijn op het bestaande aanbod aan kansspelen. Zowel voor consumenten als voor de Goede Doelen. “Meer keuzevrijheid voor consumenten en meer Goede Doelen die kunnen profiteren”. “Samen met de bestaande partijen willen we binnen het Nederlandse loterijstelsel onze bijdrage leveren aan groeiende inkomsten voor Goede Doelen én spelplezier voor de deelnemers.”

Leave a Reply