CliniClowns 4de beneficient bij Lot of Happiness!

By 06/01/2020Blog, Nieuws
CliniClowns

Geweldig nieuws! Vanaf december 2019 kun je  mee spelen voor CliniClowns via Lot of Happiness.

Voor veel kinderen in het ziekenhuis zijn de CliniClowns een lichtpuntje. Met hun spel en humor zorgen de clowns voor afleiding en plezier. Ze laten zieke kinderen hun zorgen vergeten en brengen een glimlach op het gezicht van de kinderen en hun ouders.

CliniClowns geven de wereld van zieke en gehandicapte kinderen een totaal andere kleur; een beetje verbeelding doet wonderen!

De clowns zijn betaalde professionals met een opleiding op het gebied van podiumkunsten en hebben ruime spelerservaring en een ontwikkeld clownspersonage. Ze staan in het theater, circus of op straat.Voor een CliniClown staat degene met wie hij speelt centraal. Door verbeeldingskracht in te zetten, ontstaat een nieuwe werkelijkheid. Van dierentuin en piratenschip tot een andere plek waar degene met wie de clown speelt zich veilig voelt.

Een clown is in staat om vaste patronen te doorbreken.  Zo ontstaan verrassende situaties die de fantasie en creativiteit prikkelen. Zieke kinderen zijn gewoon weer even kind. Gehandicapte kinderen vergeten even hun beperking.

Dit kan onder andere door de loterij inkomsten via Lot of Happiness. Van elke verkocht lot gaat de helft naar CliniClowns. Met de extra loterijinkomsten gaat CliniClowns nog meer kinderen laten lachen!

Meer informatie…