Miljoenen voor echte kinderhelden!

By 12/02/2020Nieuws

Door alle deelnemers aan de Lot of Happiness loterij is er in 2019 een geweldig bedrag naar de door hen zelf gekozen goede doelen gegaan. De CliniClowns, Kika, Make-A-Wish Nederland en Strong Babies hebben via de loterij vele miljoenen van hun supporters gekregen. Een nieuw record voor Lot of Happiness! De supporters leveren op deze manier een belangrijke bijdrage aan het werk van het door hun gekozen goede doel. Dit terwijl ze een mooie kans hadden op prijzen tot €1.000.000,00! Samen maken we het verschil voor zoveel mogelijk kinderen!

De goede doelen

Vanaf de start van Lot of Happiness in 2018 kregen we direct het vertrouwen van KiKa en Make-A-Wish Nederland. In 2019 is dit aantal, met de komst van Strong Babies en CliniClowns, verdubbeld. Voor 2020 zetten we deze geweldige lijn door en gaan we zoveel mogelijk kinderhelden steunen bij het verkrijgen van structurele loterij inkomsten.

Lees meer over de goede doelen bij Lot of Happiness.

Highlights

2019 was echt een geweldig eerste volle jaar voor de Lot of Happiness loterij. We zijn meer dan 10 keer groter dan in 2018. De goede doelen ontvingen hierdoor vele miljoenen van hun supporters. Supporten van je goede doel werd nog leuker doordat de winkans steeg naar 1 op 5 en de hoofdprijs van € 250.000 naar maar liefst € 1.000.000! We kregen het vertrouwen van 2 extra goede doelen, Strong Babies en CliniClowns en vierden de eerste verjaardag van Lot of Happiness. We hebben de website en e-mail in een volledig nieuw jasje gestoken zodat er nog meer nadruk komt te liggen op het goede doel waarvoor je mee speelt! En wint. In 2020 gaan we keihard door om de supporters de beste loterij te bieden die er is. Hou ons daarom in de gaten! 

Alles weten van 2019? Bekijk alle nieuwsbericht!