Nieuwe beneficiant bij Lot of Happiness!

By 14/04/2021Nieuws

Sinds vandaag heeft Lot of Happiness een nieuwe beneficiant erbij: Stichting Onky Donky! Dit betekent dat er vanaf vandaag meegespeeld kan worden voor Stichting Onky Donky in de Lot of Happiness loterij. Met de inleg van het lot steun je direct Stichting Onky Donky en kunnen zij kinderen die beperkt worden in het kind zijn, weer een onvergetelijke dag bezorgen.

Stichting Onky Donky
Stichting Onky Donky zet zich in voor kinderen van 3 t/m 12 jaar die beperkt worden in het kind zijn. Want ieder kind zou zorgeloos moeten kunnen spelen en genieten! Stichting Onky Donky richt zich daarom niet op één beperking of ziekte, maar elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook! Voor al deze kinderen organiseren zij een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis, gevestigd in Ouwehands Dierenpark.
Tijdens de Onky Donky dag worden de kinderen, inclusief gezinsleden of begeleiders, behandelt als echte VIP’s. De kinderen kunnen shows in het dierenpark met voorrang bezoeken en door het park lopen met een eigen gids! Elke Onky Donky dag wordt er een compleet programma op maat aangeboden. Zo kan ieder kind zijn droom dag beleven.

Het Onky Donky huis
Meer dan drie jaar geleden hebben de bestuursleden van Stichting Onky Donky alles op alles gezet om het Onky Donky Huis te verwezenlijken. Dit is mogelijk gemaakt door vele donaties en sponsorbijdragen. Het Onky Donky huis is zo uniek omdat het gevestigd is in een dierentuin. De ligging van de dierentuin is zeer centraal en daarom heel toegankelijk voor alle kinderen in heel Nederland. En het is toch geweldig dat de kinderen de verschillende dieren kunnen bezoeken?

Steun uit Loterij inkomsten
Stichting Onky Donky kan vanaf vandaag profiteren van loterij inkomsten van Lot of Happiness. Deelnemers die meespelen voor Stichting Onky Donky dragen direct bij aan de activiteiten van de stichting. Dit omdat er per Onky Donky speler 50% van elk verkocht lot direct naar Stichting Onky Donky gaat. Naast deze steun maak je als deelnemer ook kans op geweldige prijzen tot € 1.000.000,00.

Laat kinderen weer kind zijn! Speel direct mee voor Stichting Onky Donky via www.lotofhappiness.nl/onky-donky