Strong Babies

Vanaf vandaag kan je bij Lot of Happiness ook Strong Babies supporter worden. Strong Babies komt in actie tegen vroeggeboortes. Dit doen ze door te investeren in waardevol onderzoek naar het voorkomen van vroeggeboortes en de ontwikkeling van een supercouveuse.

Dagelijks krijgen gemiddeld 45 kersverse ouders veel te vroeg te maken met de geboorte van hun zoontje of dochtertje. Dit is even schrikken, vooral als je je beseft dat in Nederland 2 baby’s per dag hun vroeggeboorte uiteindelijk niet overleven…

Daarnaast houden 10 babies per dag blijvende gevolgen over aan hun vroeggeboorte, variërend van cognitieve problemen tot een fysieke of geestelijke handicap. We realiseren ons dat vaak niet, maar daarmee is vroeggeboorte de grootste doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. Het is niet voor te stellen wat ouders meemaken als hun kindje vecht om te blijven leven en dat het uiteindelijk toch niet lukt. Tijd voor actie!

Daarom kan je vanaf nu Strong Babies supporter worden bij Lot of Happiness. Met de extra loterij-inkomsten gaat Strong Babies investeren in onderzoek. Dit onderzoek is naar het voorkomen van vroeggeboortes en het behandelen van afwijkingen die worden veroorzaakt door vroeggeboortes. Ook spaart Strong Babies voor een supercouveus. Zodat meer vroeggeboren kinderen kunnen overleven!

Meer informatie…